Indora är ett företag baserat i Stockholm som säljer små volymer handgjorda ljus. Det må låta enkelt, men vårt mål är att skapa produkter som boostar ditt humör genom att göra ditt hem så ljuvligt det bara kan bli. 

Vi tror att de små sakerna i ett hem kan vara lika betydelsefulla som livets stora milstolpar. Det varma skenet av en låga kan hjälpa dig att plocka fram energin som redan finns inom dig. En subtil doft kan väcka gamla minnen till liv. Våra unika och härligt doftande ljus gör gott för både kropp och själ, och det inspirerar oss!

Det som skiljer oss från många andra ljustillverkare är att vi vill göra det enkelt för dig att göra snällare val när du handlar, både för miljön och för dig själv. Det är därför vi med stolthet kan säga att våra ljus är helt veganska och fria från vanliga ingredienser som paraffin och stearin. Läs om varför vi skippar dessa ämnen här.

Indoras blogg

När vi inte skapar magi med våra ljus kan du hitta oss skrivandes på vår blogg. Vi har en passion för hantverk och hoppas att du som handlar av oss kan hitta inspiration till dina egna hemmagjorda projekt i våra inlägg. Dels för att det ofta kostar miljön mindre att göra saker själv, dels för att det skänker en enorm glädje. Självklart bjuder vi även på massor av intressant läsning om ljus och ljustillverkning – kom för ljusen, stanna för inspirationen!